2011. december 28., szerda

Bóbita új boltja

Bóbita-Ilus új boltot nyitott, már a WithLoveStudio-nál is elérhető, ráadásul január 2-ig 40% kedvezménnyel.
 

2011. december 27., kedd

Télies hangulat

A boldog karácsonyos képeslapommal elmaradtam, így most zúzmarás képeket hoztam:



2011. december 21., szerda

Fülesbagoly

Rainbow-Kata Facebook-os freebie-je már várja pár hete, hogy oldalt készítsek vele, és minap épp kapóra jött, hogy egy csomó baglyot lestünk Törökszentmiklóson egy panelsor melletti fán. 
A készlet maga télies, szépséges hópihékkel, de mint a mellékelt ábra mutatja, nemcsak havas fotóhoz passzol.

Játsz te is Katával és tél végén megnyerheted az aktuális készletét! Nomeg tied lehet ez a szupertuti készlet baglyostul, hópihéstül, szalagostul, papírostul. (stul stul stul, fazekastul... - bocs, késő van...)



2011. december 18., vasárnap

Heticewe - könyvborító


A Cewe heti kihívásának témája a könyvborító tervezés És amilyen könnyűnek tűnik, olyan nehéz is. Nemhiába külön szakma ez. Egész héten agyaltam, mi lehet az, amit újra tudnék fogalmazni, máshogy reprezentálni. Hogy kifejező legyen, de ne túl bonyolult. Figyelemfelkeltő, de ne kirívó és elriasztó. Végül egy nem létező könyv borítóját terveztem meg.

Felhasználtam köszönettel BeeDee YD papírjait és Camomile Design karikát. Fotó saját :)

2011. december 12., hétfő

Levelezős

Néhány fotó a hétvégi spontán levéldobálásról (egyébként baglyokat fényképezni mentünk ki a lakótelepre...)





2011. december 11., vasárnap

Winter Boy/Girl

Tervező Anyánk (hahaha, fiatalabb nálam vagy 5 évvel) ismét nagyot alkotott. Komolyan már nem tudok milyen jelzőt kitalálni. És ha már lúd, legyen kövér, nem is egy, hanem rögtön kettő karácsonyi kittel: egy fiús kék-arany és egy lányos rózsaszín-ezüst kombinációban. Cuki figurákkal, elegáns díszekkel, sokféleképpen felhasználható papírokkal.
A Winter Boy előnézetije:



Én egy ilyen oldalt készítettem: 
A formája nem véletlenül téglalap, ilyeténforma lesz a karácsonyi lapunk, de azért nem ugyanilyen Let it snow helyett a neveink, valamint a Boldog karácsonyt! felirat is felkerül(t).

A Wintergirl-el nem készítettem oldalt, de nézzétek meg a Scrapinsidernél, milyen klassz layout-okat hoztak a CT lányok.
Előnézetik:



Adventi koszorúk

Most jövök rá, hogy idemég nem is tettem fel a kreatívkodásomat. A másik blogomon kifejtettem pár posztban (itt és itt, ma pedig itt) Most zanzásítva a fotók:





Az eredeti recept pedig innen: http://mohakonyha.blogspot.com/2009/11/adventi-koszoruk-mezeskalacsbol.html

2011. december 7., szerda

Santa freebie

Bóbita és CT lányai (velem együtt karöltve) egy giga freebie csomagot állított össze.
122 elem és 58 papír várja, hogy oldalt készíts belőle. A csomag letölthető ingyenesen a Scrapinsider oldalán és IDE kattintva. Az előnézetin természetesen csak töredéke van a készletnek.


Jómagam 2 féle karácsonyfával és 7 féle karácsonyi témájú maszkkal járultam hozzá a csomaghoz.


2011. december 2., péntek

Új polc

Örömmel jelentem, hogy a főnöknőm a Digiridoonál is polcot nyitott. Bóbita a korábban már publikált It's just October és a Touch of Angel készleteit lehet egyelőre megvásárolni, dec 24-ig ráadásul akciósan. És ha minden jól megy, hamarosan új szuperséges készlettel is előrukkol (én már alig várom, hogy megmutathassam, mert nagyon beájulós!)



2011. december 1., csütörtök

Scrapinsider Collab

Már kapható a Scrapinsidernél a Magical Moment elnevezésű hatalmas csomag, amit a tervezők közösen dobtak össze. Bóbita ismét kitett magáért, gyönyörű papírokkal és elemekkel járult hozzá a kithez.
Az én kis minimálos oldalam egy kedves régi fotóval (a keresztanyám látogatott hozzánk Angliából, épp Nándi születése előtt 1 nappal):
A szöveg elhelyezéssel nem vagyok elégedett, de már így marad.
A teljes készlet előnézetije:


Heticewe - Fortepan


A Cewén ismét akkor és most kihívás van, pontosabban a Fortepan-os, amikoris egy tárgyat, épületet régi és új képpel kell megmutatni, lehetőleg ugyanabból a szemszögből.
Nos én készültem! Komolyan, most úgy kellett előbányásznom az áprilisi képeket, amiket direkt azért csináltam a szüleim házáról (kezemben tartva a régi képet), hogy erre a kihívásra legyen anyagom :)
Végül mégis csaltam egy kicsit, mert bár az illesztés szinte pontosan stimmelt (negyedmillimétert kellett csak perspektívával módosítanom), valahogy mégse tudtam a fotót szépen összerakni úgy, hogy a "körítés" is meglegyen hozzá.
Nos, először is itt vannak az alapanyagok:
A régi fotó:
Az új fotó:

Összerakva, de még nem pontosan illesztve: 

És végül az oldal:
Felhasználtam köszönettel Altalena és Beedee készleteit valamint Krisssz szeletelős ötletét