2012. március 23., péntek

Tavaszi készlet SimpleGirlScrapstől

Ma jelent meg Theresa új készlete, az Everyday Spring Collection. A csomag négy készletből tevődik össze, amiket külön-külön is meg lehet vásárolni, most ráadásul akciós, a ScrapDeliciousnál, A WithLoveStudio-nál és a Scrapping Fairytalesnél is.

Az oldalamra még tavalyi locsolkodós képet tettem, amikor a fiúk az egyik lányos háznál várnak bebocsátásra (ahova egyébként vissza kellett mennünk, mert a lányok még aludtak :)) )


Szintén ebből a készletből készítettünk a fiúkkal ajtódísz. Kinyomtattam néhány elemet, majd körbevágtuk, és egy kartonkarikára ragasztottuk. Nagyon élvezték!

Simple Girl Scraps has a new kit for today: Everyday Spring Collection, with papers, TWO element packs, and a pair of alphas! It is available as a FULL set, and each piece individually as well! You can buy at ScrapDeliciousWithLoveStudio and  Scrapping Fairytales too.
I created my page with a photo from last Easter. We also made a hybrid project with my sons, I printed some of the elements, we cut and glue them into a cardboard ring. We hang into the front door :)

1 megjegyzés: