2012. április 29., vasárnap

Eperszezon

Így április végén kezdetét veszi az eperszezon. Mármint a normális eper szezonja. Mert ugye gyönyörű, ámde ízlelőbimbóimat kevéssé izgató epret ma már karácsonykor is lehet kapni...
Orsi Simon is epreset álmodott, (na, jó, elárulom ám, hogy nem kis szerepe volt ebben az epret szerető és/vagy lányos anyukáknak CT tagoknak) A készlet olyan, mint Bartos Erika verse (amit a fiúk minden este kérnek/mondanak) a Torta: "...lehet piros, málnás, epres, rózsaszín, vagy rumosmeggyes"
67 elemmel, 20 papírral és egy szuper alphával most akciósan kapható az SBE-n.

Idei első eperevős képem még a fényképezőgépben várja jobb sorát, így más fotó után kellett nézzek, amikor is eszembe jutott nővérkém cseresznyeszedős(-evős) képe, amit nem én készítettem, így az illetékesektől elkérve, és azok beleegyezésével készült ez a minimál oldal:


Aztán gondoltam, csinálok még egy oldalt, mert olyan szépséges virágos, leveles, kacskaringós elemek is vannak a készletben. Így született meg ez a Berta-füzér (ahogy Margó találóan elnevezte)

Orsi Simon has a new kit full with strawberries, raspberries, cherries and lots of flowers too. There are 67 elements and 20 background (12*12"), an alpha set. It is available at SBE, now on sale!
I mad 2 pages, one is a minimal with my sister's photo, and one is with a newborn photo, I have taken few weeks ago.  

2012. április 27., péntek

HB SD!

Két éves lett a ScrapDelicios nevezetű boltocska, ezalkalomból akciók, kihívások és egy szuper blogvonat is várja az érdeklődőket. Már az iNSD-re készülődve Simple Girl Scraps is akciózik, a blogjáról pedig letölthetitek szülinapos minijét.



"It's time to celebrate Scrap Delicious's 2nd Birthday! There will be fun challenges in the forum, a blog train, and store wide sales!" There is a birthday gift from Simple Girl Scraps, visit her blog and you can download a minikit as Theresa is participate in a blogtrain.

2012. április 23., hétfő

ATC hátterek

Orsi új ATC papír és elemkészlete már az SBE polcán, most még akciós áron kapható!

Az oldalam nem kifejezetten ATC stílusú, maradtam a hagyományosabbnál :) A jegyzetlap és a masni Orsi tavaszi Eggs and Rabbits készletéből vannak.
---------------------------------------------
Orsi Simon has a new ATC paper and element set called Bloom Backgrounds. It is available at SBE, now on sale! I also used Orsi' s previous kit: Eggs and Rabbits.

2012. április 22., vasárnap

Képet kaptam

SzrJudit képet keresett minap a FB-on, felajánlotta, hogy az első 3 jelentkezőnek oldalt készít a legújabb Lorie Davison készlettel. Szerintem 3 perc se kellett, hogy meglegyen a 3 jelentkező, én 2.-ként befutottam és alig vártam, hogy láthassam, mert Judit mindig valami csodát művel. Több képet is küldtem, hogy tudjon választani, és a végeredménytől szerintem nektek is leesik az állatok:



Judit, nagyon köszönöm ezt a fantasztikus képet! Könnyeket csaltál a szemembe, csodaszép lett!

2012. április 21., szombat

Szülinapos fotófüzet

Elkészült anyukám szülinapos fotófüzete. Át is adtuk, azóta gondolom már minden útjába kerülő embernek megmutogatta az unokákat :)) Aki még nem került az útjába, annak itt mutatom:



Nagyobb mérethez kattints ide!">



Köszi Krisssz, hogy feltetted a galériába!
Nagyon sok készletet felhasználtam, nem is tudnám felsorolni mind, pedig jegyzeteltem. De főleg Bóbita Design, Simple Girl Scraps, Julia Makotinsky.

2012. április 18., szerda

Heticewe - Blogtrain - Miracle

Csodálatos (a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt) blogvonat indult a napokban a Cewés lányok jóvoltából. Én ezúttal nem vettem részt a készletgyártásban, viszont szorgosan töltögetem a többiek rakományát. Bóbita blogjáról ti is végigjárhatjátok az állomásokat, ne feledjetek kommentelni is :)
Ezek a csodás színek ihlették a készleteket:


A héten pedig a letöltött készletekkel lehet alkotni és nevezni a Cewe kihívására. Én az idei első tulipánjaimat foglaltam keretbe.
Felhasználtam köszönettel: Giny, Krisssz, Nessita, Rucola Design, Szrjudit, Toni készleteit
-----------------------------------------------------
There is a new blogtrain, called Miracle. You can find the stops at Bóbita Design's blog. Don't forget to leave some love if you download a kit. 
I made a page for the Cewe Weekly Challenge with some of the blogtrain's kit. My first tulips in this year in my LO.

2012. április 16., hétfő

Tavaszias-húsvétolós készlet Orsitól

Azt hiszem, a címben mindent leírtam. Orsinak új készlete jelent meg, húsvétolós, tavaszias :) A készlet kapható az SBE-n, most akciós!


Az oldalamra Nándi és Csongi rohangálós, vigyorgós képét tettem. 

2012. április 13., péntek

Templates

Simple Girl Scraps új template csomagot készített. A 12 layered templateből álló csomag leginkább az elrendezésben segítenek, a díszítést meghagyja nekünk :) 
Kapható a 


Az oldalamhoz felhasználtam Theresa néhány napja megjelent School Rules papírcsomagját is (kapható SCRAPPING FAIRYTALES | SCRAP DELICIOUS)

Theresa legújabb készlete a Magic sokak számára lehet érdekes, Roxforti varázslótanoncoknak kötelező vétel :))) Jómagam nem vagyok egy nagy HP rajongó, így oldalt nem készítettem vele (bár rengeteg jó elem van benne, nem csak varázslós témában)
Simple Girl Scraps blogján egy freebie QP is vár rád a készletből.


Simple Girl Scraps has some new release. 
The template set with 12 layered templates is available at SCRAPPING FAIRY TALES | SCRAP DELICIOUS | WITH LOVE STUDIO
I also used a paper set from her: School Rules are available at SCRAPPING FAIRYTALES | SCRAP DELICIOUS
Another new release (she is so busy girl :))) ) is the Magic. Students from Hogwarts is obligatory! :)) Magic by Simple Girl Scraps is now available at SCRAP DELICIOUS | WITH LOVE STUDIO | SCRAPPING FAIRYTALES 

Barátok - Friends

Bóbita és Beedee összeálltak és egy szuper collab készletet alkottak.
Imádom ezt a zöldet és a drappos-barnás párosítás abszolút nyerő nálam. Ez a hatalmas bundle 30 papírt, 106 elemet, 2 féle alphát, 5 kész clustert, 5 kész overlayt, 4 template-et és 10 kártyát tartalmaz. Természetesen "alkatrészenként" is megvehető, de ki akarna kihagyni bármit is ebből??? Kapható a ZigZagScrapnél, a hét végéig akciós áron!
Az oldalamon a barátosném és én vagyunk, na és egy rakás cucc. Mert csak pakoltam és pakoltam és szerintem semmit nem vettem le, max arrébbtoltam. És a sokminden mellé beleraktam szívem-lelkem is :)

Bóbita and Beedee have a new, super collaboration. The bundle set contains 30 papers, 106 elements, some with shadows, 2 alpha with uppercase letters, numbers and characters, 5 ready-to-use overlays and 5 ready-to-use clusters, 4 layered templates, and 10 journaling cards. This fantastic kit is available at ZigZagScrap, now on sale till the end of the week!

2012. április 3., kedd

Kismama fotózás - Orsi 33 hetes

Orsi a gimiben osztálytársam volt és most egészen Berekfürdőig autóztam, hogy lefotózhassam őt és családját :)




És a top favorit képem:

2012. április 1., vasárnap

Szerelmes, bicajos, CT-s

Simple Girl Scraps új készlete ma jelent meg a Scrapping Fairytales-nél. Áprilisban Theresa kiemelt designer, így  Daily Download keretében minden nap letöltheted egy-egy apró darabkáját :) A készlet 16 papírt, 25 elemet és egy alphacsomagot tartalmaz:

Az oldalamon pedig Nándi fuvarozza Csongit.
Simple Girl Scraps has a new kit at Scrapping Fairytales. As Theresa is a featured designer in this month, the kit is available at the Daily Download, you can download every day a small piece :)
In my page my oldest son, Nandor brings his younger brother.

--------------------------------------------------------
Másik készlete, a Miss You ebben a hónapban 50%-os kedvezménnyel kapható!

Az oldalamon a Zurammal ücsörgünk a padon (Tác-Gorsiumban)
Another (older kit) of Theresa - Miss You is on sale 50% in this month!

Matrózos-kalózos

Orsi Simon új készlete behajózott és kikötött az SBE boltjában. A kalózos készlet hétfő estig akciósan kapható! A készlet 16 papírt és 80 elemet tartalmaz. Kalózoknak kötelező vétel! 

Első hivatalos CT munkám Orsi csapatában. Az oldalon az idei ovis farsang néhány remekbeszabott pillanata, amikoris a szülők és óvónénik matróztáncot lejtettek. A két kis képet a videóról "vágtam ki" (pillanatfelvétel a Gimppel) ezért nem olyan jó látszik, de szeretném jelezni, hogy a felső képen én éppen (takarásban) spárgázok! Ezt muszáj voltam rátenni :)

Orsi Simon has a new kit at SBE. You can buy this pirate-sailor kit on sale till Monday evening.
-----------------------------
Az SBE 8. szülinapját ünnepli, így hatalmas akciók (Orsi papír és elemkészletei 1$-sak!) várnak.