2012. május 28., hétfő

Gyerekek

Gyereknap kapcsán jelent meg Orsi Simon Wordart és ATC háttér készlete, az SBE-n.
Az ATC még mindig nem az én stílusom, így csak a wordart csomagra koncentráltam:


Felhasználtam köszönettel:
Orsi Simon - Berry Bunch kit
Template: NBK Design

2012. május 25., péntek

TimeTraveller

Megjelent Bóbita Design legújabb készlete. Finom pasztell színeivel, kicsit régies hatásával nagy kedvence lesz a vintage rajongóknak. A készlet egyben és külön-külön is megvásárolható, 60 elemmel, 20 papírral, 5 overlay-el, és 6 db-os kártya csomaggal. A ZigZag-nél akciósan kapható!

Nem otthonról blogolok, így az én oldalam egyelőre ilyen kis méretben (legkésőbb hétfőn felteszem nagyobban) Az oldalamon Papikám:

Bóbita Design has a new bundle kit, with beautiful colors and vintage elements. There are overlay and journaling card sets too,you can grab them alltogether or separately at  ZigZagstore
My father is on my page :)

2012. május 24., csütörtök

CT CALL

Itt a lehetőség! Simple Girl Scraps bővíti csapatát így új CT tagokat keres. 
Nézzetek szét a blogján (vagy itt nálam), hogy milyen fantasztikus munkái, készletei vannak, és ha tetszik, jelentkezzetek!


Simple Girl Scraps would like to find new CT Members. Look at her blog (or mine) about her fantastic kits and apply!

2012. május 19., szombat

Vivi a réten

Tegnap elcipeltem Vivit a mögöttünk rétre fotózni. Na, jó, nem kérette magát túl sokáig.

2012. május 13., vasárnap

Szeretek scrapbookozni!

Jól van, ez nem csak amolyan hirtelen érzelmi kitörés és és szerelmi vallomás részemről, hanem Orsi legújabb készletének címe. A készlet akciósan kapható hétfő esti az SBE-n.

Az oldalamat a konyhafalunkról készítettem :)))

Orsi Simon has a new kit, called I love scrapbboking. It is available at SBE. Now on sale till Monday evening. 

2012. május 11., péntek

(Múlt)Heticewe - világnap

Mivel márolyan sok mindennek megtartjuk/számontartjuk a világnapját, így Krisssz azt találta ki, hogy a múlt hétre keressünk mi világnapot. Nos, nálunk a fiúk tuti bevezetnék a Buborék Világnapját. Imádják a bubifújást, nemrég a szüleimtől ilyen bubigyártó kardszerű micsodát kaptak.
Felhasználtam köszönettel:
Rainbow Kata - Happy Summer
Beedee - Yellow Dream blogtrain
Minyu - SCM blogtrain :P
template: Tiggconns
font: Gretoon Highlight


Három új készlet

Simple Girl Scraps ma három új készlettel jelentkezett, pörög a csajszi, rendesen.

Az egyik egy collab Aly DeMoraes-al, a neve "We Click", mától elérhető a  Scrapping Fairytales és a ScrapDelicious  polcain.

Az oldalamon pedig a tavalyi fotós workshop egyik elcsípett pillanata (minyu szürke pólóban áll a sor szélén), és az akkor exponált fotóm.

Aztán itt van ez a szülinapi minikit, sőt, ha játszol Theresával a dalszöveges kihívásán, egy add-on minit kapsz hozzá ajándékba. A készlet a Scrapping Fairytalesnél kapható.

Az oldalam tegnap délután készült, (és hála az időeltolódásnak, még éppen belefértem a tegnap esti határidőbe) Nándorom szülinapi tortázása után.

És még egy készlet, ezúttal csodás fagyi-színekben kissé még anyáknapi hangulatban. A Mother's Love a neve és kapható a Scrapping Fairytalesnél és a ScrapDeliciousnál.


Az oldalamon pedig az anyukám :)

---------------------------------------------------
There are THREE new releases from Simple Girl Scraps for today. You can see a preview and my page (a photo workshop snap on it, I am the standing girl in grey t-shirt) with a collab called WE Click, it is available at Scrapping Fairytales and ScrapDelicious.
The next preview is for Sweet Celebration Minikit. You have still time to play along with Theresa at Scrapping Fairytales lyrics challenge, you will got an add-on freebie. On my page there is my oldest son, he had birthday yesterday (and thanks to time-lags, I had time to finish the page before the deadline) The Sweet Celebration is available exclusively at Scrapping Fairytales.
And there is also a beautiful kit, namely A Mother's Love, with charming colors. My mother is on my page :) The kit is available at Scrapping Fairytales and ScrapDelicious.



2012. május 7., hétfő

Képek a falon

Kitettem a konyhába néhány scrap-elt oldalam :) Az előzmény: kifestettem a konyhát és az új festék összeveszett a régivel (felpúposodott és feljött) és hogy eltakarjam a bibit, gondoltam, kiteszek valami képet. És ha már egyébként is csinálok egy rakás scrap-es oldalt, miért ne lehetne ezeket kitenni. Volt már pár evés-ivás-főzés kategóriába sorolható oldalam, de hogy mindenkiről legyen kép, összeraktam még néhányat. Körülnéztem a neten négyzet alakú keretért és a Kreativ Diszkontban találtam legolcsóbban (azóta feljebb is emelték az árát...) Mondjuk a minőség nem a legjobb, viszont "kétoldalas", nem üvegezett és mindkét oldalára lehet dekorálni, így ha megunjuk a mostaniakat, nyomtatok pár új oldalt és csak fordítunk rajta :) A keretre kétoldalas ragasztóval rögzítettem a kinyomtatott 14x14 cm-es oldalakat és már mehetett is a falra (egy szép pácolás még biztos jót tett volna neki, de mindegy, ez már így marad...)





   

2012. május 6., vasárnap

Anyák napi oldal

Orsi I love You Mom készlete az SBE-n ma jelent me és hétfő estig akciós áron kapható. 5 papír és 30 elemmel inkább midi mint mini :)))
És mivel ilyen sok szép rózsaszín van benne, gondoltam, akkor boruljunk rózsaszínbe teljesen.

Orsi Simon has a new Mothers Day minikit. It is available at SBE now on sale till Monday evening.


2012. május 5., szombat

Mindent rólam 2012.

Tavaly ilyenkor készült az első AAM oldalam. Az idei annak a mintájára készült, ezúttal angolul. A körítést a With Love Studio májusi Here's My Story  collabjából készítettem, felhasználva Simple Girls Scraps minijét.


Here is my "all about my" page. I used thankfully the With Love Studio May collab portion by Simple Girl Scraps.  

Scrapbook...Creativity...Memories



Újabb blogvonat, ezúttal Bóbita CT-s lányaitól. A vonat neve és címe: Scrapbook...Creativity...Memories és ilyen klassz tavaszi palettánk van:
És enyém az első vagon, amibe 17 db rajzos elemet és 6 solid papírt tettem. Ha tetszik, hagyj egy megjegyzést alant és töltsd le INNEN.


Én vagyok az első megálló, a következő pedig Bóbitánál lesz!
-------------------------------------------

Hi Everybody, here is a new blogtrain from Bobita Design's CT girls. You can download my doodle minikit (with 17 elements and 6 solid papers) from HERE, please leave some love below :) 

I am the first stop, the next one is at Bóbita's blog.

Boldog scrapnapot!

Ma van az iNSD (nemzetközi scrapbook nap), úgyhogy scrappelésre fel!

2012. május 2., szerda

Fly by Feelings

Megérkezett a ZigZagScraps tervezőinek csomagocskái. Azonos paletta alapján készültek, mégis mind más és más.


Bóbita is összeállított csomagokat, amik külön-külön és egyben is megvásárolhatók, most szuperakciós áron!

Én is készítettem oldalt vele:
template: Melissa