2013. szeptember 30., hétfő

Kihívások

Tyűűűű, kicsit elhanyagoltam a blogom: elmaradtam egy pár fotózás képpel és scrap-es oldalakkal is.
Alkottam egy pár oldalt különböző kihívásokra:
Heticewére, amin a téma olyan valami, amire rábeszéltek, pedig nem akartad, végül mégis jól sült el a dolog. Nálam ilyen volt a hajvágás.
Credits: Anna Aspnes

Aztán anyukáméknak készítettem egy ilyen kis kedves oldalt a 40. házassági évfordulójára:
Credits: Anna Aspnes

Heticewe, akkor és most kihívásra:
Credits: Anna Aspnes

Oscraps-en Annalift kihívás:
Credits: Anna Aspnes

Szintén Oscraps-es Anna kihívás, Hello! címmel:
Credits: Anna Aspnes

És ez még nyáron készült, de a mostani Heticewére is ezt raktam, pacsmagolós kihívás:
Credits: Anna Aspnes

Szemfülesek észrevehetik, hogy az utolsó pár oldalam csak Anna Aspnes készletekből készült. Engem is megfertőztek a Cewés lányok...

2013. szeptember 19., csütörtök

Akciók!

A Gingerscraps szülinapot ül, így Simple Girl Scraps-nél is akciók vannak (mindkét boltban!) Emellett mindenféle jóság várja az ünnepelni vágyókat, kihívások, speedscraps, chat-ek, és FB vonat is!
GingerScraps> http://store.gingerscraps.net/Simple-Girl-Scraps/
Gotta Pixel> http://www.gottapixel.net/store/manufacturers.php?manufacturerid=171

Simple Girl Scraps wrote on FB: It's time to celebrate GingerScraps' BIRTHDAY! This weekend only, SAVE 40% in my stores until September 23rd! Don't forget to join us for special challenges, speed scraps and chats (MINE IS TONIGHT!) and a FB train!  
GingerScraps> http://store.gingerscraps.net/Simple-Girl-Scraps/
Gotta Pixel> http://www.gottapixel.net/store/manufacturers.php?manufacturerid=171

2013. szeptember 2., hétfő

Simple Girl Scraps oldalak

Hirtelenjében több új készletet is polcra tett Theresa, így én is készítettem új oldalakat.
Mindkettő az új template csomaggal készült. A templatecsomag neve: Scrap Like Me: Theresa Templates, és mindkettő boltban (Gingerscraps, Gottepixel) akciósan kapható.
Az egyik oldal a már korábban megjelent Enoy The moment készlettel készült:

A másik pedig egy új készlettel, ami a Gingerscraps-en akciós, a neve Crisp Autumn Mini kit.

Simple Girl Scraps has new releases. A template pack, Scrap like Me: Theresa Templates (it is available at both stores:  GingerscrapsGottepixel) and a mini kit, Crisp Autumn it is available at Gingerscraps (and coming soon at Gottapixel)

2013. szeptember 1., vasárnap

Ifjúság

Már régen szerettem volna napraforgós fotókat készíteni, Bencével meg is beszéltük, hogy csinálok róluk néhány képet, végül addig húztuk-halasztottuk a dolgot (hol ők nyaraltak, hol én nem értem rá), hogy már csak egy kicsit csoffadt napraforgótáblát találtunk, búzatáblát már egyáltalán nem, szalmabálákat pedig kihagytuk aznap. Hogy ne csak mi szórakozzunk, elvittük Bence öccsét, Mátét is.








Heticewe blending, víz, dupla

Két hete blendingelni kellett a Cewe heti kihívásán. Ez az oldal kerekedett belőle:
Credits: Anna Aspnes, Createwings, Dydyge, JenReed Fotó: minyu

Aztán a múlt a héten a víz volt a központi téma, szökőkút, csobogó, vízesés, vagy bármi vizes, ami fröcsög. Nos, az első siklásnál Nándi még rendesen szántotta a vizet... Ez az oldal egyébként a készülő fotónyönyv egyik oldala lesz.
Credits: Anna Aspnes, CreateWings

Ezen a héten duplaoldalt kellett csinálni, amin még valami duplázva van (a szereplők, a felhasznált készlet stb) Könnyű dolgom van, mert készítem a 2011-2012-es családi albumot, így tele vagyok dupla oldalakkal, max azt kellett eldöntenem, melyiket tegyem ki. Az akkor épp elkészültet választottam (azóta született még pár oldal) A fotókönyvet egyébként Anna Aspnes sablonjai alapján készítem, haladósabb, mint minden oldalt külön-külön eltervezni, még úgy is, hogy legtöbbször forgatni kell a fotók kereteit és persze egy kis díszítés itt sem maradhat el.
Credits: Anna Aspnes és Florju


I participated some challenges in Hungarian Cewe Forum. 2 weeks ago is about blending, last week about the water and in this week we have to make pages in double pages.